Att ha eller inte ha...en bukett.

Jag är inte, och har aldrig varit, intresserad av blommor.
 
Det kan bero på att jag har motsatsen till gröna fingrar (=gula fingrar?). Det är inte för intet vår lägenhet är dekorerad med plastblommor och inget annat. Av den anledningen velade jag länge över ifall jag ens skulle ha en bukett. Fanns det något alternativ till den klassiska buketten? En snygg väska? En handledsblomma? Eller kanske en bukett i choklad, som jag skrev om här?
 
Bröllopet närmade sig och jag kunde fortfarande inte bestämma mig. Det enda jag hade kommit fram till var att jag inte ville ha en typisk bukett med rosor och vita liljor. Jag ville ha något i ljusgrönt, som matchade vårt färgtema. Jag kollade runt på Internet, jag sökte inspiration på bröllopsbloggar, besökte handelsträdgårdar, men icket. Jag fastnade inte för något.
 
Så en dag snubblade jag över en bild på en hortensia. En blomma som jag aldrig sett förut. Åtminstone inte i bröllopssammanhang. Och jag föll pladask! Jag kände direkt att det var "min" blomma. Den hade rätt färg, den var ingen typisk bröllopsblomma och den var enkel och elegant, men ändå vacker. Precis vad jag ville ha!
 
Eftersom buketten skulle vara väldigt enkel gick min kära syster med på att binda den. Hon kan det mesta den där systern, som ni kanske har märkt vid det här laget?
 
Och den kunde inte ha blivit bättre! För mig var den perfekt! ♥
 
 
 
 
 Foto: Sandra Burström, ljuvafoto.se
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0