Check!

 

Provsmakning.

Efter en veckas semester i Turkiet är vi åter i verkligheten.
 
Bröllopsplaneringen drog igång direkt vi kom hem med att jag och David gick till vår konditor och fick provsmaka vår bröllopstårta. Den smakade så bra, och kommer bli så fin! Under veckan har jag haft inte mindre än tre mardrömmar om denna tårta. Att den ska smaka skit, att den ska se helt annars ut än vad vi har önskat osv osv.

Det känns otroligt skönt att vi vet nu att vi kommer bli nöjda. Hur den ska se ut får dock bli en överraskning. Som allt annat. ;) Jag förstår hur jobbig jag är, men ni får tjå er ett litet tag till. ;D Bara 50 dagar kvar nu!
 
 
 
 

Två månader.

Idag, den 10/6, är det exakt två månader kvar till bröllopet. Iiih! ♥
 
Detta är även det sista datumet för våra bröllopsgäster att anmäla sig till festen. Glöm inte det! ^^ Först när vi vet hur många som kommer kan vi fortsätta med planeringen. Mat och dryck ska beräknas, tårta ska beställas, festprogram ska skrivas och mycket mycket mer. Nu händer det grejer!
 

Check!

Till salu.

Som jag skrev i det förra inlägget har jag hittat några bröllopsrelaterade föremål som jag vill sälja. Allt är oanvänt, och kan antingen hämtas hos oss i Luleå, tas med till Västerbotten nästa gång vi åker hem alternativt skickas med post (då står köparen för frakten). 
 
Är du intresserad av något? Skriv ett mail till hallons0da@hotmail.com eller skicka ett meddelande till mig på Facebook!
 
Kuvertväska, vit med silverbrosch. Axelrem i form av en silverkedja följer med. Pris: 100 kr. SÅLD!
 
Gästbok, svart med silvertryck fram, helvita blad. Pris: 50 kr. SÅLD!
 
 Matchande halsband och örhängen, vita pärlor/strass. Pris: 20 kr. SÅLDA!
 

Lådan.

Idag är första dagen på mitt efterlängtade sommarlov, vilket betyder bröllopsplanering på heltid från och med nu! Jag klev upp tidigt och började med att rensa min bröllopslåda, där jag sparat lite smått och gott under det senaste året. Små lappar med idéer, bröllopstidningar och tillbehör som ska användas på den stora dagen. Så kul att se hur mycket tankar som har ändrats sedan jag började fylla den!
 
En del saker jag hittade är sådant jag köpte för länge sedan, och som vi inte kommer kunna använda eftersom vi har valt en annan stil på bröllopet eller hittat saker som passade oss bättre. Därför har jag tänkt lägga upp ett inlägg senare med sådant som jag tänker sälja. Så håll utkik efter det!
 
RSS 2.0