Check!

Cake, please.

Den här morgonen har gått i bröllopstårtornas tecken.
 
Jag har ringt och mailat till fyra olika konditorier i Umeå-området för att få offerter på tårtor. Bland dessa konditorier fanns Älmeblads i Robertsfors och Johanna som driver bloggen Johannas tårtor.
Vi har ganska specifika krav på hur vår bröllopstårta ska se ut, så vi får se om någon nappar.
 
Och till Davids lillasysters förtret blir det inte en sån här tårta:
 
 
Sorry. ;)
 
 

6 månader.

Idag är det exakt ett halvår kvar till vår bröllopsdag. ♥
 
Månaderna bara rusar iväg! Jag är glad att jag var ute i så god tid med planeringen, för annars hade jag känt mig rätt så stressad just nu. Alla "stora" beslut är fattade, vilket känns bra. Däremot blir det fler och fler småsaker att göra med tiden, så jag räknar med att paniken ska komma krypande när som helst.
 
Men jag försöker hålla mig lugn, be om hjälp, och inkludera David mer. Det där med att släppa mitt kontrollbehov har visat sig vara rätt så svårt. Chockerande, I know.
 
Det vi fokuserar på just nu är att prata med alla som vi behöver hjälp av på bröllopsdagen- musiker, köksansvariga, serveringspersonal osv. Jag tycker det är lite småjobbigt att be folk om hjälp, för jag är rädd att de säger ja bara för att de inte vågar annat. Men jag uppskattar verkligen att så många har erbjudit sig att hjälpa till. Ni ska veta att vi inte tar det för givet!
 
 

Klänningsångest.

Om jag ska vara helt ärlig så har jag haft lite ångest över min brudklänning.
 
Jag har aldrig fått den där "WOW"-känslan när jag haft den på mig, eller känt "Det här är THE dress!". Visst tycker jag om den- annars hade jag ju aldrig köpt den. Men jag har ändå alltid undrat om det kanske kanske finns någon annan, någon bättre, någon vackrare där ute. Jag har provat den iförd högklackat, smink, smycken och samma håruppsättning tre-fyra gånger, men det har alltid känts som att det är något fel på helheten.
 
Igår provade jag den igen med min systers hjälp, och då kom jag på det- det var inte fel på klänningen, utan på min frisyr! Det låter helt sjukt att det ska spela så stor roll, men när vi satte upp mitt hår på ett annat sätt föll allt på plats! Först DÅ fick jag den känslan som jag så länge har saknat.
 
Så nu är jag lugn. Nu kan jag känna att jag gjort ett bra val, och att jag kommer känna mig vacker på min stora dag. Puh. ;)
 
 
 
 

Check!

RSS 2.0