Tailor store.

Ibland (men bara ibland) är det inte så tokigt att vara student när man planerar bröllop. Idag fick jag nämligen en studentrabattkod på butiken tailorstore.se, så nu har vi beställt en skjorta åt David till den stora dagen! Strax över 300 kr för en skräddarsydd skjorta där han själv fick välja knappar, passform, tyg och mycket mer kändes ganska överkomligt.
 
Nu hoppas vi bara att sidan håller vad den lovar, för i så fall beställer vi nog Davids kostym därifrån med!
 

Ännu ett projekt.

Sitter just nu och knåpar på en hemsida. Inte helt överraskande så har även den med bröllopet att göra. På den ska jag/vi lägga upp information och viktiga detaljer kring bröllopet, vår önskelista, information om de som kommer spela en större roll på bröllopsdagen osv. Vi har även tänkt skapa möjligheten för våra gäster att anmäla sig till festen via den.

Det kommer nog dröja innan jag offentliggör hemsidan dock, eftersom alla gäster måste få information om den i sina inbjudningar först. Men efter det kommer jag att länka till den härifrån så ni som vill kan kika på den!

Ett jobbigt beslut mindre.

Som jag skrev i föregående inlägg så har vi ÄNTLIGEN bestämt oss för ett färgtema på bröllopet. Det känns så skönt att ha det gjort, för det har verkligen legat och gnagt inom mig i flera månader nu. Som ni kan se här så har jag ju haft en del förslag..!
 
Till sist blev det faktiskt två färger som vi dels tror kommer se bra ut ihop, samtidigt som de representerar oss båda. Jag kommer inte att avslöja vilka färger vi valde, men ni är välkomna att gissa. ;)
 

Check!

Nedräkning.

Som med allt bröllopsrelaterat så är jag ute i väldigt god tid- även när det gäller nedräkningen till den stora dagen! Frågan är om tiden kommer att gå långsammare just av den anledningen? Nåja. "Bara" 300 dagar kvar nu i alla fall!!

RSS 2.0