200.

O-check.

Jag måste dra tillbaka en punkt från denna checklista, nämligen punkten "Köpt alla brudens accessoarer". Skorna jag fick hem för några veckor sedan passade nämligen inte alls till klänningen, så de måste skickas tillbaka. Det var väldigt synd, för de såg så bra ut på bild! Nu är jag därmed tillbaka på ruta ett på skofronten. Känns lite drygt, för jag vet inte alls hur jag vill att skorna ska se ut nu när det sket sig med dessa.
 
Kuvertväskan som jag beställde i juli har också visat sig inte passa till klänningen. Men där får jag nog skylla mig själv för att jag köpte väskan innan jag köpte klänningen. Sen kostade den bara 154 kr också, så det är ingen större förlust. Nu vet jag inte om jag ska behålla väskan eller om jag ska sälja den vidare till någon som kan få nytta av den. Så här ser den ut i alla fall:
 
 
 

DIY bouquet.

Som jag skrev i detta inlägg så vill jag att min bukett ska vara lite unik- inte så "vanlig". Röda rosor går alltså fetbort. Däremot kan jag gärna tänka mig något så personligt som en egengjord bukett!
 
Där väljer jag mellan:
1. Konstgjorda blommor
2. Egenbundna, egenplanterade blommor
 
Här nedan ser ni exempel på några konstgjorda:
Denna bukett tyckte jag var lite rolig eftersom den är gjord av remsat papper!
 
Den här vet jag inte om jag skulle vilja ha själv, men jag tycker det är en kul idé.
Hela blomman är gjord av vanligt crepe-papper.
 
Denna bukett är tillverkad av något så udda som broscher.
 
Eller vad sägs som en bukett helt i choklad? Nej, kanske inte.
Den skulle bergis ta slut före ingångsmarschen också.
 
Har ni några tips på "unika" buketter så tar jag gärna emot dem!
 
 

Update.

Nu är det drygt ett halvår sedan jag startade den här bloggen.
 
Ett halvår alltså- så sjukt fort det har gått! Men det har hänt mycket på dessa sex månader. Jag har slutat på mitt jobb, jag har börjat plugga på universitetet, jag har flyttat till en ny stad, jag har flyttat igen (denna gång ihop med David), osv osv.
 
Därför är det kanske inte så konstigt att jag bara har hunnit skriva ett 30-tal inlägg här. Samtidigt var jag ju ute i väldigt god tid, så det har inte funnits så mycket att skriva om egentligen. Men nu är vi inne på 2013. Nu börjar det faktiskt närma sig! Därmed tror jag att jag kommer bli mer aktiv här, och hoppas att ni vill fortsätta följa med på vår resa till den stora dagen!
 
Vi börjar med ett litet inspirationsinlägg alldeles strax...

This year.

I år ska jag gifta mig. I år ska vi gifta oss. Inte nästa år. I år.
 
Kan ni fatta det?

Nej. Inte jag heller.
RSS 2.0