Bröllopshemresa.

Ojoj, vilken dag! Gårdagen alltså (det hann visst bli en ny dag innan jag skrev klart detta inlägg). Dagen började med bröllopsplanering, pyssel och några bröllopsrelaterade ärenden uträttades. Vid lunch fick jag ett superroligt besked (två goda vänner till mig ska bli föräldrar i december- yay!) vilket höll mitt humör uppe i flera timmar.

På eftermiddagen blev det dags för en fyra timmar lång bussresa hem till Bygdeå. Jag hann bara kliva av bussen innan mamma och pappa kom och hämtade mig för att åka och kolla in lite detaljer kring vår festlokal. Anledningen till att jag åkte hem var för att göra sådant som inte kan ordnas från Luleå, så jag måste troligen stanna här tills mitten av nästa vecka.

Imorgon blir det pysselkväll med min bästa vän och hennes syster! Det är GRYMT välbehövligt, och ska bli galet kul! Kanske lägger upp lite bilder från kvällen om jag kommer ihåg det. ;)

En månad.

Idag är det prick en månad kvar till bröllopet.
 
Är det bara jag som tycker att tiden har gått sjuuuukt fort? Det känns som att det var nyss jag startade bloggen, men det var exakt ett år sedan igår. Galet.
 
Just nu tycker jag att vi ligger ganska bra till med förberedelserna. Som ni kanske har sett här på bloggen är det mycket pysslande, vilket är roligt men samtidigt tidskrävande. Om någon känner sig manad kanske vi kan anordna en pysselkväll nästa gång jag kommer hem? ^^
 
Något som är lite frustrerande just nu är att min vigselring inte har levererats än. Den skulle ha kommit igår enligt budföretaget, men den kom aldrig. Jag är orolig att den har försvunnit, men när jag ringde sa de bara att det "måste ha blivit någon miss" och att de skulle komma med den imorgon istället. Håll tummarna för det, annars vet jag inte vad jag gör.
 
 

Skorna.

Dags att se om jag kan förvandla ett par vanliga pumps till bröllopsskor med hjälp av detta!

Pysseldags.

RSS 2.0