Det närmar sig...

Tiden går så fort att jag inte hänger med. Den här våren bara försvann, snön gick upp i rök, och april...hade vi ens april i år? Det är hur som helst mindre än tre månader kvar till vårt bröllop nu. Många "stora" punkter har redan bockats av (festlokal, kyrka, präst, musiker, kläder osv), men det är fortfarande mycket kvar att göra. Här närmast väntar att köpa min vigselring, samt lägga en beställning på bröllopstårtan.
 
Något annat som börjar närma sig är slutdatumet för att anmäla sig till bröllopsfesten (den 10/6). Hittills har ungefär 40 av 78 gäster anmält sig, så vi hoppas att det kommer trilla in en hel drös med anmälningar innan dess. Annars blir det en aningens mindre bröllopsfest än vi hade räknat med. Men det går väl det med. :)
 
Om mindre än två veckor slutar jag skolan för den här terminen, så efter det blir det bröllopsplanering 24/7! Tror ni jag längtar eller? :D
 

Check!

Hindersprövning.

Nu har vi precis fyllt i vår hindersprövning.
 
Det var rätt så spännande, och det märktes att vi båda blev nervösa. Det blir man väl alltid när man ska fylla i viktiga papper med bläck, och det här dokumentet är nog ett av de viktigaste vi kommer att fylla i på länge. Först råkade David kryssa i att han hade varit gift tidigare, så vi fick lov att skriva ut ett nytt papper. Sedan skrev jag fel på mitt personnummer, så vi fick lov att börja om igen. Fail. Men jag skyller på "stundens allvar". ;)
 
Nu är det i alla fall gjort! Vi passade även på att skicka in en blankett för efternamnsändring. Känns helt sjukt att jag bara kommer heta Israelsson i typ tre månader till..iiiih! ^^
 
 
 

Check!

100.

Kostymen.

Vi har länge varit på jakt efter en kostym till David.
 
I Luleå hittade vi ingen, och jag började därför leta på Internet. Självklart fanns den kostymen vi ville ha där, och gick att skräddarsy och beställa. Men Internet är Internet, och man vet ju aldrig riktigt vad man får förrän man har det framför sig. Även om det KAN bli jättebra så kände vi att vi inte vågade ta den risken. Därför passade vi på att åka in till Umeå i lördags när vi var och hemma och hälsade på vara familjer.
 
Jag hade inte så höga förhoppningar, men tänkte att det var värt ett försök i alla fall. Den första affären vi gick in i var "Gregers" - en herrbutik som inte finns i Luleå. Och tror ni inte att vi direkt hittade en kostym i rätt färg och stil, som David var suupersnygg i!
 
Vi slog till på en gång, och det känns SÅ skönt att kunna bocka av det från vår långa "Att göra"-lista.
Nu slipper vi båda vara nakna på bröllopet. Gött!
 
 
RSS 2.0